Katalog för konstnären Sonja Jansson (sonjajansson.se

Här har jag skött allt från pappersval, typsnittsval, layout, fotografering, retusch, textsättning. Jag skötte även all kontakt med tryckeriet tills dess att jag höll katalogen i min hand. 

Från Sonja, om samarbetet med katalogen:

"Inför arbetet med katalogen hade jag en tydlig vision med hur slutresultatet skulle upplevas.

Men detaljerna och vägen till färdig produkt var helt främmande för mig. Linda lyssnade in, var följsam, noggrann och återkopplade snabbt på uppslag och idéer. Hon tog hand om tryckerikontakt, föreslog olika papper, printade ut för att tydliggöra resultatet och hon fotograferade, bildredigerade och layoutade allt bild-och textmaterial på ett så fint sätt! 

Katalogen framkom i ett nära samarbete, med stor lyhördhet och respekt för mina önskemål, men tack vare Lindas kunnande och kreativitet blev katalogen precis så som jag önskade!

Är så tacksam och glad för det!"

- Sonja

Ögonblick startsida

Ögonblick uppslag

Ögonblick uppslag

Teckningar:

1/1

Mönster skapade från en 2-årings teckningar av personer ("sloner") och andra motiv, för print, textila tryck eller tapet.

1/1

Hyllningsaffisch till typsnittet Baskerville, med dess för mig mest karaktäristiska tecken.

Katalog för Förskolan Bild och Form i Göteborg.

Vi fick i uppdrag att under en kurs re-designa en befintlig logotyp, och jag blev tilldelad Myrorna.

Resultatet blev en logotyp där mönstret en av de fem triangulära ytorna kan varieras för att göra den mer levande. Mönstervarienterna har inspirerats av klassiska mönster, såsom hundtand och fiskben, i kombination med Myrornas befintliga blå, röda och turkos ränder. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now